Verlichting

Verlichting

Alvorens verlichting (spots, ledstrips, opbouwarmaturen,…) wordt geïnstalleerd, moet je weten waar de lichtpunten moeten komen in je woning of kantoorruimte. In deze fase is het belangrijk dat je vooruit denkt en jezelf een paar belangrijke vragen stelt:

  • Hoe wordt de ruimte ingedeeld?
  • Waar komt de eettafel te staan?
  • Waar komen bureaus te staan?
  • Hoe zit het met natuurlijke lichtinval?

Het is belangrijk om zowel directe als indirecte lichtinval in het achterhoofd te houden. Comfort en charme moeten tegen elkaar afgewogen worden, wat niet altijd een evidente klus is, maar het is wel noodzakelijk. BGelectro helpt je hier graag mee. Ook met het opstellen van een lichtplan op maat van je woning of kantoor kan je beroep doen op BGelectro. We bekijken welk type verlichting in een bepaalde omgeving het gewenste resultaat en effect oplevert.

Op basis van het lichtplan wordt dat bekabeling gelegd. Bij een nieuwbouwproject gebeurt dit in de ruwbouwfase. Bij bestaande huizen of kantoorgebouwen kunnen uiteraard steeds nieuwe lichtpunten toegevoegd worden. BGelectro heeft alle kennis en expertise in huis om dit tot een goed einde te brengen, ongeacht het materiaal of de omstandigheden. Indien nodig voeren we met zorg en precisie diamantboringen uit.

Van inbouwspotjes, klassieke lusters en LED verlichting tot trendy opbouwarmaturen, je kan voor alles bij BGelectro terecht.